ADANA / SARIÇAM - Muhammed Ali Clay İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İNCİRLİK ANADOLU LİSESİ´NİN ORGANİZASYONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KAPADOKYA GEZİSİNE MUHAMMED ALİ CLAY İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ OLARAK KATILDIK.

Mrt

İki dalda yarışmaya katılım gerçekleştirdik. Arapça şiir okuma dalında yarışan 8. sınıf öğrencimiz Neslihan Kurt´a; arapça şarkı okuma yarışmasında gayret gösteren 8. sınıf öğrencimiz Meryem Ceylan´a, 6. sınıf öğrencilerimiz Rümeysa Yeşilova, Ayşe Aslan, Naime Kaya´ya başarılarının devamını dileriz. Bu öğrencilerimizi yetiştiren Halime BİNBİR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

2017-2018 eğitim öğretim yılının 4. deneme sınavını gerçekleştirmiz bulunuyıruz. Öğrencilerimizin başarısına katkı sunmasını diliyoruz.

Mrt

Kazanmak istersen sen de zaferi

Gürleyen sesinle doldur gökleri

Zafer dedikleri kahraman peri

Susandan kaçar da coşana gider.

Mrt

Yaşamaz ölümü göze almayan.

Zafer, göz yummadan koşana gider.

Bayrağa kanının alı çslmayan

Göz yaşı boşana boşana gider.

Mrt

Öğrencierimizin katılımıyla bahçemizin uygun alanlarına portakal ve limon ağacı dikimi yapılmıştır.

Mrt

Bu anlamlı günde bu çalışmayı sergileyen öğrencilerimize ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yılmaz TAŞ´a teşekkür ederiz.

Mrt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE MEMNUNİYET ANKETİ DÜZENLEYEREK ONLARIN DA SÖZ HAKLARI OLDUKLARINI VE EĞİTİM ÖĞRETİME FİKİRLERİ İLE KATKI SUNABİLECEKLERİNİ GÖSTERMİŞ OLDUK.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizle İncirlik Anadolu Lisesi ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda 21.02.2018 tarihinde tüm sınıflarımızı kapsar nitelikte deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Şbt

Sınıf dolapları kimi zaman gereğinden fazla yük taşıyayarak öğrencilerimiz için tehlikeli olabileceği gibi kimi zaman da sınıftaki hareketlilikten kaynaklı sebeplerle tehlikeli olabilecek unsurlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca deprem gibi bir doğal afetin hayatımızın unutulmaması gereken bir parçası olduğunu düşünürsek buna karşı hazırlıklı olmayı her daim kendimize vazife edinmeliyiz. Ve tedbirleri almaya devam etmeliyiz. Bu fikir doğrultusunda kurum çalışmalarımızın bir yenisi olarak sınıf dolaplarımızı duvara monteleme işlemimizi gerçekleştirdik.