ADANA / SARIÇAM - Muhammed Ali Clay İmam Hatip Ortaokulu

May

İNCİRLİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ŞİİR DİNLETİSİNE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE KATILIM GÖSTERDİK. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Dinimi seviyorum kitabım Kur-anı öğreniyorum etkinliğini Kur-an dersinde başarı sağlayan öğrencilerimizle gerçekleştirmiş ve kutlamasını yapmış bulunuyoruz. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Nis

BİLİM SERGİMİZE KONUK OLARAK GELİP BİZLERİ ONURLANDIRAN HALİM LİMONCU´YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

GÖRSELLERLE ATASÖZLERİMİZİ ÖĞRENDİK

Mrt

İNCİRLİK ANADOLU LİSESİ´NİN ORGANİZASYONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KAPADOKYA GEZİSİNE MUHAMMED ALİ CLAY İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ OLARAK KATILDIK.

Mrt

İki dalda yarışmaya katılım gerçekleştirdik. Arapça şiir okuma dalında yarışan 8. sınıf öğrencimiz Neslihan Kurt´a; arapça şarkı okuma yarışmasında gayret gösteren 8. sınıf öğrencimiz Meryem Ceylan´a, 6. sınıf öğrencilerimiz Rümeysa Yeşilova, Ayşe Aslan, Naime Kaya´ya başarılarının devamını dileriz. Bu öğrencilerimizi yetiştiren Halime BİNBİR öğretmenimize teşekkür ederiz.